Home > Events > Young pharmacists: “Lean en efficiënt werken in de apotheek” (workshop)

Young pharmacists: “Lean en efficiënt werken in de apotheek” (workshop)

WAT?

De Young Pharmacists organiseren een praktische workshop: “Lean en efficiënt werken in de apotheek” met apr. Ilse Smets.

Ilse is apotheker en expert in de werkoptimalisatie binnen de apotheeksector en staat voor organisatietalent voor je apotheek. Ze zet haar organisatorische vaardigheden in op de backoffice van de apotheek en onderstreept op die manier het belang van efficiëntie en structuur. Gedaan met overuren, extra werk en ongecontroleerde stress. Door deze workshop zorgen we ervoor dat jouw apotheek de nodige orde en structuur krijgt. Het gevolg? Meer tijd, meer overzicht en minder stress. Op haar Instagram account “Achievester” (https://www.instagram.com/achievester.be/) staan alvast al enkele nuttige tips.

TO DO?

Aangezien we er een interactieve workshop van willen maken, bieden we de mogelijkheid aan om zaken waar jullie mee struggelen in de apotheek aan bod te laten komen tijdens de workshop en jullie naar huis te laten gaan met praktische tips op maat. In het inschrijfformulier is er voldoende ruimte voorzien voor al jullie vragen. Aarzel dus niet om ze nu al door te sturen, zo hebben we voldoende tijd om ze te integreren in de workshop. We handelen alles discreet af 😉.

WAAR EN WANNEER?

De Wetsvlaamse – Roeselare

donderdag 4 mei 2023

19u30: onthaal met broodjes

20u: start avond

KOSTPRIJS?

De avond is gratis voor leden. (Indien je inschrijft voor de avond en niet komt opdagen, zal er echter €25 aangerekend worden)

Niet leden betalen €46.59.

INSCHRIJVEN?

    Ontvangst met broodjes van 19u30 t.e.m. 20u
  • Stuur gerust de dingen door die moeilijk gaan in de apotheek, waar jullie mee struggelen. Deze laten we (anoniem) aan bod komen tijdens de workshop. Zo krijg je praktische tips op maat die je kan meenemen naar huis.

Start
04/05/2023 (19:30)
Eind
04/05/2023 (22:30)
Locatie
De Westvlaamse
Categorie
Young Pharmacists