Home > Events > Hoever staan we met het meerjarenkader?

Hoever staan we met het meerjarenkader?

Het is ondertussen iets meer dan een jaar geleden dat het meerjarenkader ondertekend werd. Tijd om de balans op te maken: wat is er nu al gerealiseerd en wat nog niet?

Het elektronisch voorschrift, de autocontrole van magistrale bereidingen, de uitbreiding van de begeleidingsgesprekken astma, de capitatievergoeding voor de huisapotheker, de bekendmaking van de wachtdiensten na 22.00 uur, de hervorming van de spreidingswet, de herijking van de grondstofprijzen, de uitwerking van een juridisch kader voor de uitbesteding van magistralen, de hervorming van de wachtvergoeding, het toepassen van de aanbevelingen van de ComeOn-studie in WZC, de hervorming van de wet op de uitoefening van de gezondheidsberoepen, voorschriftplichtige geneesmiddelen online, paperless voorschrijven, afleveren en tariferen, de uitbreiding van GGG, de afschaffing van de retributie, de verlenging van het moratorium, de terugbetaling van weesmagistralen…

Waar staan we met die dossiers?

Het Bestuurscomité van APB komt 5 september naar De Westvlaamse voor een nieuwe Ronde van België. Natuurlijk staat het meerjarenkader dan op het menu. En natuurlijk mag je van jouw federale vertegenwoordigers een hoop interessante informatie verwachten, ook off the record.

 

Wanneer: woensdag 5 september om 20u15

Waar: De Westvlaamse

 

Inschrijven

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Start
05/09/2018 (20:15)
Eind
05/09/2018 (22:00)
Locatie
De Westvlaamse
Categorie
Infoavond