Home > Events > Escape game: The Pegasus Project (Young Pharmacists)

Escape game: The Pegasus Project (Young Pharmacists)

ONDERWERP

Suppo’s gieten, zalfjes maken, pillen draaien, titreren -HEEL VEEL TITREREN- met (breekbare) buretten & pipetten, het besef dat 4 uur door een microscoop kijken beter lukt zonder kater, disecties van allerlei beesten, de geur van verbrand haar in een bunsenbrander …

Een korte (niet-limitatieve) throwback naar onze opleiding farmacie waar ze ieder jaar precies soorten chemie – met bijhorend practicum- bleven uitvinden. Kortom we hebben veeeeele uren in het labo gesleten.

Wat als …

je toen uit het practicum had kunnen ontsnappen? Want daarbuiten waren zoveel andere interessantere (eheum) dingen te doen.
Met de Young Pharmacists geven we je alsnog de kans om te ontsnappen uit een lab (en ondertussen een moord oplossen): The Pegasus Project

Deze escape game zal uiteraard corona-proof doorgaan!

TIJDSTIP

De escape game start stipt om 20u15

KOSTPRIJS

Leden kunnen gratis deelnemen aan het escape-game. Het enige wat we vragen is als je je inschrijft dat je ook effectief deelneemt, anders zijn we genoodzaakt om een bijdrage van €20 aan te rekenen. Dit om overbodige kosten te vermijden.

Niet leden kunnen deelnemen, zij betalen €20 per persoon.

INSCHRIJVEN

Het spel zal je spelen in groepen (4 tot 5 spelers per groep).

Wenst u nog deel te nemen? Gelieve telefonisch contact op te nemen met het secretariaat van De Westvlaamse apothekersvereniging: 051 69 11 20.

 

 

Start
19/03/2021 (20:15)
Eind
19/03/2021 (22:00)
Locatie
Webinar