Home > Events > De apotheker vaccineert: praktische opleiding

De apotheker vaccineert: praktische opleiding

ONDERWERP

  • Basic Life Support (coördinator: Prof. Nathalie Charlier (KUL))
  • Anafylactische shock + practical skills: preventie prikaccidenten en toediening IM vaccin (coördinator: Dr. Isabeau Lecoutere (UGent))
  • Op het einde zal iedereen een afsluitende proef doen en ontvangt u een gedetailleerd document met daarop de gevolgde opleidingsmodules en de scores van de proef.

Elke sessie duurt 4u. Per sessie kunnen maximaal 28 apothekers zich inschrijven, verdeeld in twee groepen van 10 personen. De ene groep start met het BLS-gedeelte, de andere groep met de practical skills.

Deze fysieke opleiding is toegelaten in de huidige Coronamaatregelen omdat het een essntieel beroep betreft en niet virtueel georganiseerd kan worden.

Voorwaarden tot deelname?

  • de theoretisch webinar (met bijhorende eindtest) gevolgd hebben/volgen op (21/04) van prof. P. Van Damme
  • e-learning (met bijhorende eindtest) rond logistieke aandachtspunten bij vaccinatie volgen

ACCREDITATIEPUNTEN

8 in domein B

KOSTPRIJS

45 euro

paritair fonds 313: voor deze opleiding is een aanvraag voor erkenning ingediend voor een tussenkomst van 9 euro per uur zodat het inschrijvingsgeld kan gerecupereerd worden.

 

Het zou zonde zijn om lege zitplaatsen te hebben terwijl er zoveel vraag is. Daarom kan uw inschrijving niet worden geannuleerd. Indien u om de één of andere reden toch niet kan deelnemen, vragen wij u om een collega, die aan de voorwaarden voldoet, in uw plaats te sturen of de beroepsvereniging te contacteren (voor woensdag 16u!)

INSCHRIJVING

Start
22/05/2021 (09:00)
Eind
22/05/2021 (13:00)