Geowacht      Jobs      Farmatools      Links      Winkeldochters

Beste bezoeker, om optimaal gebruik te kunnen maken van onze website en al zijn functionaliteiten, raden wij u aan om eerst in te loggen! Na het inloggen zullen er een aantal extra menu-items zichtbaar worden naargelang uw lidmaatschap bij De Westvlaamse Apothekersvereniging en/of de tariferingsdienst.

Klik bovenaan op 'Inloggen | Registreren' om nu in te loggen of om uw registratie aan te vragen indien u nog geen account hebt.

Bestel nu uw handige GGG-informatiemap

Bij de lancering van de term  'Begeleidingsgesprekken nieuwe medicatie' (BNM) in 2013 ontwikkelde De Westvlaamse meteen een praktische ringmap om eenvoudiger een gesprek te kunnen voeren. Sinds januari 2017 spreken we niet langer van BNM maar van ‘GGG astma’ (Begeleidingsgesprekken goed gebruik van het geneesmiddel). 

Bij deze aanpassing hoort een grondige update van de map. Deze bevat een duidelijk en beknopt overzicht van wat er tijdens de gesprekken (zowel voor volwassenen als voor kinderen) overlopen moet worden in de apotheek, alsook patiëntenmateriaal zoals folders, een informerende strip voor kinderen, een ACT-test scheurblok, bijsluiters van de verschillende puffers, ...

Naast de wijziging van terminologie werd de doelgroep uitgebreid, nieuwe medicatie aangevuld, registratieformulieren toegevoegd in de 3 landstalen, ...

In de map kan u eveneens achteraan de samenvattingen van de gesprekken die u reeds achter de rug heeft bewaren.

 

De Westvlaamse biedt u de volledige GGG informatiemap aan voor de prijs van:

€ 63 incl. 6 % BTW

 

Wenst u enkel een update van uw map betaalt u:

€ 15 incl. 6 % BTW

 

De prijzen zijn uitsluitend voor leden van De Westvlaamse en levering in de apotheek is inbegrepen!

 

 

Klik hier om uw GGG-map te bestellen.