Geowacht      Jobs      Farmatools      Links      Winkeldochters

Beste bezoeker, om optimaal gebruik te kunnen maken van onze website en al zijn functionaliteiten, raden wij u aan om eerst in te loggen! Na het inloggen zullen er een aantal extra menu-items zichtbaar worden naargelang uw lidmaatschap bij De Westvlaamse Apothekersvereniging en/of de tariferingsdienst.

Klik bovenaan op 'Inloggen | Registreren' om nu in te loggen of om uw registratie aan te vragen indien u nog geen account hebt.

Lid worden

‘De Westvlaamse Apothekersvereniging’ staat garant voor een uitstekende dienstverlening en beroepsverdediging voor meer dan 1000 leden. Naast talrijke sociale activiteiten kunt u als lid steeds een beroep doen op onze dienst beroepsontwikkeling en beroepsondersteuning en natuurlijk ook van de tariferingdienst. Als lid van de beroepsvereniging kan u genieten van volgende voordelen:

  • Informatieavonden, opleidingen en groepsaankopen om de individuele apotheker te ondersteunen
  • Advies over wachtdiensten, magistrale en wetenschappelijke problemen, enz.
  • Uitgebreide bibliotheek wetenschappelijke werken waaruit onze medewerkers informatie putten
  • Laatste nieuws vanuit de overheid, de regio en andere actoren uit onze sector in de wekelijkse nieuwsbrief
  • Informatie over fiscaliteit, apotheekovername, vacatures enz.
  • Nieuws over ontbrekende producten, nieuwe terugbetalingen, enz.
  • Sociaal-culturele activiteiten voor u en uw gezin
  • ...

Omdat wij menen dat continue vorming onontbeerlijk is om op een kwalitatieve manier farmaceutische zorg te bieden, wordt de prijs van onze diensten samen met het opleidingsinstituut IPSA gebundeld. 

Wenst u lid te worden van De Westvlaamse Apothekersvereniging als farmaceutisch-technisch assistent, adjunct-apotheker, provisor of titularis neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op met De Westvlaamse. Vermeld daarbij uw naam en persoonlijk adres. Wij bezorgen u vervolgens alle gegevens waarna u het doorgestuurde bedrag kan storten op het rekeningnummer BE53 2850 5481 7153 van de Westvlaamse Apothekersvereniging, Kwadestraat 153, 8800 Roeselare (vermelding: 'Lidgeld De Westvlaamse 2017 + uw naam').

Vervolgens wordt u automatisch op de hoogte gehouden van onze activiteiten en ontvangt u alle info van de beroepsvereniging en onze diensten. U krijgt, na registratie, tevens toegang tot onze volledige website www.dewestvlaamse.be. Wij hebben steeds een bereidwillig oor voor uw opmerkingen en suggesties.

Om steeds alle info te verkrijgen, vragen wij u ons te verwittigen bij verandering van adres.