Geowacht      Jobs      Farmatools      Links      Winkeldochters

Beste bezoeker, om optimaal gebruik te kunnen maken van onze website en al zijn functionaliteiten, raden wij u aan om eerst in te loggen! Na het inloggen zullen er een aantal extra menu-items zichtbaar worden naargelang uw lidmaatschap bij De Westvlaamse Apothekersvereniging en/of de tariferingsdienst.

Klik bovenaan op 'Inloggen | Registreren' om nu in te loggen of om uw registratie aan te vragen indien u nog geen account hebt.

Ray of Hope: Help de kinderen in Haïti

Aangezien de neef van één van onze medewerkers bezig is met een adoptieprocedure voor een kindje in Haïti en de vraag naar hulpgoederen in Haïti erg groot is, lanceren wij graag deze oproep.

Ray of Hope is een interlandelijke adoptiedienst die erkend is door de Vlaamse overheid en Kind en Gezin. Het richt zich tot kinderen in het buitenland, die om sociale, culturele of economische redenen niet in de gelegenheid zijn om in gezinsverband op te groeien en waarvoor geen duurzame oplossing in het geboorteland kan gecreëerd worden.

Als VZW hebben zij een heel concrete vraag aan hulpgoederen gekregen om andere kinderen en families ter plaatse te helpen in Haïti. Naar aanleiding van orkaan Matthew, die daar enige tijd geleden passeerde, is er een grote tekort aan voedsel (ontbijtgranen) en babyvoeding, maar ook aan verzorgingsproducten voor baby’s en kinderen (luierwissel-crème, bodylotion, verzorging voor geïrriteerde huid, …), vitamines voor kinderen, zonnecrème en pampers.

Misschien heeft u wel producten of stalen die in aanmerking komen maar die u niet meer kan verkopen, dan zou u daar de kinderen in Haïti heel goed mee kunnen helpen. Deze mag u binnenbrengen bij ons in De Westvlaamse of via Febelco aan ons bezorgen.

 

Alvast van harte bedankt uit naam van de kinderen in Haïti!