Geowacht      Jobs      Farmatools      Links      Winkeldochters

Beste bezoeker, om optimaal gebruik te kunnen maken van onze website en al zijn functionaliteiten, raden wij u aan om eerst in te loggen! Na het inloggen zullen er een aantal extra menu-items zichtbaar worden naargelang uw lidmaatschap bij De Westvlaamse Apothekersvereniging en/of de tariferingsdienst.

Klik bovenaan op 'Inloggen | Registreren' om nu in te loggen of om uw registratie aan te vragen indien u nog geen account hebt.

Extra terugbetaling griepvaccins via mutualiteiten vanaf januari 2018

Verschillende mutualiteiten voorzien een extra terugbetaling voor griepvaccins. Vanaf januari 2018 zullen er ook bij de CM geen regionale verschillen meer zijn in extra terugbetaling. Hoeveel elke mutualiteit terugbetaalt, hebben wij opgelijst in een overzichtelijke tabel.

Gelieve in te loggen om dit artikel te lezen...

Zo gebruik je DelphiCare aan de toonbank

​Het informeren van de patiënt is een heel belangrijke stap om de therapietrouw te bevorderen. Maar hoe pak je zoiets aan, rekening houdend met de massale hoeveelheid informatie waarmee ja als apotheker elke dag wordt overspoeld?

Gelieve in te loggen om dit artikel te lezen...

Aanbevelingen rond vaccinatie tijdens de zwangerschap

De Hoge Gezondheidsraad herhaalt de aanbevelingen rond vaccinatie tijdens de zwangerschap. 
 

Gelieve in te loggen om dit artikel te lezen...

Beschikbaarheid van grondstoffen

Naar aanleiding van het ontbreken van talrijke grondstoffen, heeft de documentatiedienst  van APB verschillende firma’s gecontacteerd om informatie te verzamelen. Hieronder vind je een niet-exhaustieve lijst van ontbrekende grondstoffen met de vermoedelijke einddatum van onbeschikbaarheid en een lijst met grondstoffen die opnieuw beschikbaar zijn.
 

Gelieve in te loggen om dit artikel te lezen...

Uitstel bekendmaking nachtwacht

Het voornemen om de nachtwacht opnieuw te afficheren op Apotheek.be heeft tot heel wat discussie geleid. Bovendien is het niet eenvoudig om verschillende systemen correct op elkaar af te stemmen. Daarom is beslist om de operatie uit te stellen tot een latere - nog te bepalen - datum. Voorlopig verandert er dus niets aan de organisatie van uw nachtwacht.
 

Gelieve in te loggen om dit artikel te lezen...