Geowacht      Jobs      Webshop      Farmatools      Links      Winkeldochters

Beste bezoeker, om optimaal gebruik te kunnen maken van onze website en al zijn functionaliteiten, raden wij u aan om eerst in te loggen! Na het inloggen zullen er een aantal extra menu-items zichtbaar worden naargelang uw lidmaatschap bij De Westvlaamse Apothekersvereniging en/of de tariferingsdienst.

Klik bovenaan op 'Inloggen | Registreren' om nu in te loggen of om uw registratie aan te vragen indien u nog geen account hebt.

Maart is #blauweapotheek

In het kader van de internationale darmkankermaand lanceert de vzw Stop Darmkanker in samenwerking met het Vlaams ApothekersNetwerk de sensibiliseringscampagne #blauweapotheek. Uw steentje bijdragen kan door de aankoop van een sensibiliseringspakket boordevol nuttige informatie en tools om uw patiënten te informeren over (de vroegtijdige opsporing van) darmkanker. Lees er meer over in de nieuwsbrief.

 

 

De Orde neemt een standpunt in over apothekers en sociale media

De populariteit van sociale media is de laatste jaren  snel gegroeid. We spreken hier over het gebruik zowel van Facebook, LinkedIn, Twitter …De aanwezigheid van de apotheker en zijn apotheek in deze media dient in zijn voordeel te spelen, op persoonlijk en professioneel vlak, maar steeds rekening houdend met de mogelijke risico’s die hieraan verbonden zijn.

Gelieve in te loggen om dit artikel te lezen...

Recip-e: blijf problemen melden

Indien u nog problemen ondervindt bij het uitvoeren van een e-vooschrift is het belangrijk om deze te blijven signaleren aan Recip-e. Dat kan het gemakkelijkst via dit meldformulier, ofwel door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . De veelgestelde vragen rond Recip-e voegen we in dit artikel ook toe. 

Gelieve in te loggen om dit artikel te lezen...

Verkoop van de e-sigaret via de apotheek

De laatste maanden verschenen er heel wat controverse berichten rond de verkoop van de elektronische sigaret? Mag deze verkocht worden in de apotheek? En welke voorwaarden zijn eraan verbonden? Wij zochten het voor jou uit.

 

Gelieve in te loggen om dit artikel te lezen...

Vragen en antwoorden over IPSA 2017

Binnenkort starten de IPSA-lessen opnieuw. In Brugge gaan we van start op 13 februari met de les 'Geneesmiddelen na bariatrische chirurgie' en in Kortrijk wordt het startschot gegeven op 7 maart met de les 'Reumatoïde artritis'. Bekijk het programma voor West-Vlaanderen in onze agenda of het volledige programma via deze link.

"Hoe kunnen adjuncten zich nog inschrijven? Hoe reserveren we onze plaatsen? Vanaf wanneer kunnen farmaceutisch-technisch assistenten inschrijven? Wanneer krijgen we de lessen van 2016 terugbetaald?". U leest de antwoorden in dit artikel.

Gelieve in te loggen om dit artikel te lezen...