Geowacht      Jobs      Farmatools      Links      Winkeldochters

Beste bezoeker, om optimaal gebruik te kunnen maken van onze website en al zijn functionaliteiten, raden wij u aan om eerst in te loggen! Na het inloggen zullen er een aantal extra menu-items zichtbaar worden naargelang uw lidmaatschap bij De Westvlaamse Apothekersvereniging en/of de tariferingsdienst.

Klik bovenaan op 'Inloggen | Registreren' om nu in te loggen of om uw registratie aan te vragen indien u nog geen account hebt.

Vernieuwde opleiding 'master in de farmaceutische zorg' aan KULeuven

In september 2017 start KULeuven met een nieuwe ‘master in de farmaceutische zorg’. Wat verandert nu voor u? Zal u deze vernieuwing merken in de officina? KULeuven geeft meer uitleg.

Gelieve in te loggen om dit artikel te lezen...

Terugbetaling Coruno/Corvaton - overgangsmaatregel

Wegens het groot aantal telefoons die we kregen over de terugbetaling van Coruno en Corvaton, namen we nogmaals contact op met het RIZIV.  Zij hebben ons bevestigd dat ze momenteel een overgangsperiode voor de aanvraag van het attest toelaten. 

Gelieve in te loggen om dit artikel te lezen...

Welke acties onderneemt De Westvlaamse rond de huisapotheker?

De Westvlaamse wil alle apothekers klaarstomen om op 1 oktober als huisapotheker te starten. Wat het begrip huisapotheker precies inhoudt, kon je al eerder lezen in dit artikel. Vanaf half augustus lanceren we onze campagne en plannen we verschillende opleidingen. Lees hier meer over onze initiatieven.

 

Gelieve in te loggen om dit artikel te lezen...

Fraude met domeinnamen

Opgepast, een bedrijf dat zich voordoet als "Domain Registration Amsterdam" belde recent een apotheker op om te vragen of die interesse heeft in het aankopen van uw domeinnaam, maar dan met een .com extensie. Geloof het of niet, maar een andere persoon heeft uw domeinnaam maar dan met .com achteraan aangevraagd bij deze firma. De man die je aan de lijn hebt, heeft de oplossing ook meteen voor handen: jij kan nog voor die andere persoon de aanvraag doen. Zeker niet op ingaan dus, want het is oplichting.

 

Start griepcampagne 2017-2018

Uit de resultaten van vorige jaren is duidelijk gebleken dat we in West-Vlaanderen heel goed scoren op vlak van sensibilisatie rond griepvaccinatie in de apotheek. Doe zo voort! De periode net na het zomerverlof is het ideale moment om uw patiënten aan te spreken over hun griepvaccin. Binnenkort organiseren wij een infoavond en ontvangt u heel wat patiëntenmateriaal en ondersteunende tools voor in de apotheek.

Gelieve in te loggen om dit artikel te lezen...