Geowacht      Jobs      Webshop      Farmatools      Links      Winkeldochters

Beste bezoeker, om optimaal gebruik te kunnen maken van onze website en al zijn functionaliteiten, raden wij u aan om eerst in te loggen! Na het inloggen zullen er een aantal extra menu-items zichtbaar worden naargelang uw lidmaatschap bij De Westvlaamse Apothekersvereniging en/of de tariferingsdienst.

Klik bovenaan op 'Inloggen | Registreren' om nu in te loggen of om uw registratie aan te vragen indien u nog geen account hebt.

Open brief aan APB

Naar aanleiding van de goedkeuring van het Meerjarenkader heeft de Raad van Bestuur van De Westvlaamse een open brief verstuurd naar APB en haar bondsraadsleden. Daarin geven we onze bezorgheden mee over de manier waarop het beslissingsproces de afgelopen maanden verlopen is en stellen we een nieuw beslissingsmodel voor met een grotere betrokkenheid van de apotheker on the field. We willen hiermee de discussie openen en in een constructieve sfeer tot een meer betrokken en democratischer beslissingsmodel komen!

Gelieve in te loggen om dit artikel te lezen...

Opgelet met dexamfetamine en dexamethasone

De Orde der Apothekers waarschuwt voor verwarring tussen dexamfetamine en dexamethasone, twee bestanddelen die ernstige nevenwerkingen kunnen veroorzaken. Wij zetten beide stoffen nog even op een rijtje en geven je tips om fouten te vermijden.

Gelieve in te loggen om dit artikel te lezen...

Verbod aflevering magistrale bereidingen met meer dan 2.5% testosteron

Het afleveren van magistrale bereidingen voor cutaan humaan gebruik met een concentratie aan testosteron van meer dan 2,5% is opnieuw verboden. 

Gelieve in te loggen om dit artikel te lezen...

Week van de migraine

Op 15 mei start in de Belgische apotheken de vijfde editie van de ‘Week van de Migraine’, die dit jaar patiënten oproept om hun masker af te werpen en migraine niet langer te verbergen. Het doel van de campagne? Het taboe rond migraine in onze maatschappij doorbreken door migrainelijders het woord te geven en ze aan te moedigen om erover te praten met hun naasten én collega’s. De huisapotheker is vaak het eerste aanspreekpunt bij klachten zoals hoofdpijn. Informeer uw patiënten aan de hand van het campagnemateriaal en de migrainetest.

Gelieve in te loggen om dit artikel te lezen...

Werken eGezondheid diensten soms op je zenuwen?

Volg een opleiding van Eénlijn.be, boordevol tips om er vlot mee te leren werken! Tijdens een webinar of een ‘live’ sessie kan je bij Eénlijn.be heel snel èn gratis leren hoe al die diensten precies werken in je eigen softwarepakket. Een webinar volg je thuis of vanuit je praktijk op je eigen computer. Een trainer leidt je stap voor stap doorheen de diverse diensten die je kan of moet gebruiken. Tijdens een ‘live’ sessie leer je in een lokaal in je buurt op een computer van Eénlijn.be hoe de diensten werken in je pakket. Lees in dit artikel over de geplande webinars over uw softwarepakket en schrijf je in.

Lees meer...